Geplaatst door

modernvisuals

Geplaatst op

15 juni 2024

Categorie

Deel dit bericht

Recente berichten

 • Hoe vond Nhoré haar stage bij Modern Visuals?

  15 juni 2024

 • Nieuwe versterking!

  5 maart 2024

 • De stage van Anne vloog voorbij!

  10 januari 2024

 • Anne haar stage is van start!

  17 oktober 2023

 • We nemen afscheid: Iris haar stage is voorbij

  14 juli 2023

 • Een snelle website met de hosting van Modern Visuals

  28 juni 2023

 • Tot wel €2.500 subsidie op jouw website of webshop! Let op: beperkt budget!

  16 mei 2023

 • Een fantastische rebranding voor Modern Visuals!

  3 mei 2023

 • Voordelen van het uitbesteden van social media

  2 mei 2023

 • Moeten wij onze website ook vernieuwen?

  1 mei 2023

Hoe vond Nhoré haar stage bij Modern Visuals?

De stageperiode van Nhoré is voorbij gevlogen. Ben je benieuwd naar haar ervaring bij Modern Visuals? Ze vertelt het je graag!

“Dit half jaar ging alweer zo snel voorbij. En jammer genoeg is mijn stage nu ook echt afgelopen. Ik heb genoten van de gezelligheid en betrokkenheid op het kantoor.

Ik heb een enorme groei kunnen doormaken op persoonlijk gebied, en vakinhoudelijk. Door de kansen en het vertrouwen dat Amber en het team mij gaf. Dat heeft mij enorm laten groeien. Projecten die ik helemaal zelf mocht oppakken, en de uitdagingen die ze aan mij over lieten. Ik heb super vette projecten mogen doen zoals: gehele branding trajecten voor klanten, met logo’s ontwerpen en huisstijlen uitwerken. Maar ook grafisch ontwerp, flyers, banners, fotografie en social media. Hierin werd ik ondersteund door het team, en kreeg ik veel tips waardoor ik steeds een stapje verder kon ontwikkelen.
En dan ook alle positieve reacties die ik kreeg van het team en de klanten. Die hebben mij geholpen om steeds meer zelfvertrouwen te krijgen.
Ik werd echt als een collega gezien, en als onderdeel van het team. Ook met het vieren van mijn verjaardag en andere leuke uitjes.

Conclusie, het was een super leuk, gezellig en leerzaam half jaar. En ik had het zeker niet willen missen! Ik wil Amber, Tom, Noor, Mieke en Jordy dan ook enorm bedanken voor alles wat ze voor mij hebben betekent afgelopen half jaar.” – Nhoré Schiphorst

Kortom, Nhoré had een fantastische periode bij ons en daar zijn wij onwijs trots op. Nhoré –  wij wensen jou ONWIJS veel succes, maar dat gaat zeker goedkomen. Jij mag énorm trots zijn op de prestatie die jij het afgelopen jaar neer hebt gezet. We gaan jou én je vrolijke enthousiasme enorm missen.