Geplaatst door

Amber Kamphuis

Geplaatst op

14 juli 2023

Categorie

Deel dit bericht

Recente berichten

 • Nieuwe versterking!

  5 maart 2024

 • De stage van Anne vloog voorbij!

  10 januari 2024

 • Anne haar stage is van start!

  17 oktober 2023

 • We nemen afscheid: Iris haar stage is voorbij

  14 juli 2023

 • Een snelle website met de hosting van Modern Visuals

  28 juni 2023

 • Tot wel €2.500 subsidie op jouw website of webshop! Let op: beperkt budget!

  16 mei 2023

 • Een fantastische rebranding voor Modern Visuals!

  3 mei 2023

 • Voordelen van het uitbesteden van social media

  2 mei 2023

 • Moeten wij onze website ook vernieuwen?

  1 mei 2023

We nemen afscheid: Iris haar stage is voorbij

Onze stagiair Iris neemt afscheid van haar Stage! Het is altijd een mijlpaal om een stage succesvol te voltooien en waardevolle ervaring op te doen. Iris heeft ongetwijfeld veel geleerd en bijgedragen aan Modern Visuals tijdens haar stageperiode. Het is een geweldige prestatie waar ze trots op mag zijn. Nu kan Iris haar ervaring en kennis verder ontwikkelen terwijl ze de volgende stappen in haar carrière en studie zet.

Iris heeft niet alleen indruk op ons gemaakt met haar professionele vaardigheden, maar ook met haar persoonlijkheid en positieve houding. Ze was altijd bereid om anderen te helpen en haar kennis te delen. Haar energie en enthousiasme was aanstekelijk, en ze heeft een geweldige sfeer gecreëerd binnen ons team. Gelukkig is het nog geen definitief afscheid…. Iris blijft namelijk ons ondersteunen in de zomervakantie!🥳 Al haar wel geleerde specialiteiten kan ze nog voor enkele weken blijven inzetten.

Voor de laatste keer willen wij haar nog graag in het zonnetje zetten en delen wij met veel enthousiasme haar verhaal en enkele opdrachten waar ze meer dan trots op is!

“Mijn stage is voorbij en ik heb het hartstikke leuk gehad! We hebben met z’n allen gelachen en grapjes gemaakt, maar we hebben ook serieus gewerkt. Het is een ontzettend gezellig team en ik vind het jammer dat mijn stage weer voorbij is. Maar goed nieuws: ik blijf nog hangen en mag extra ondersteuning bieden!🎉

Tijdens deze stage heb ik ontzettend veel geleerd, waar ik erg blij mee ben. Ik heb nieuwe vaardigheden opgedaan en hele toffe opdrachten uitgevoerd. Het leukste vond ik dat het altijd gezellig is en dat het een heel leuk team is waarbinnen ik terecht ben gekomen! Ik heb zoveel verschillende dingen mogen doen en heb heel veel geleerd.

Ik kijk met veel plezier terug op deze stageperiode en ben dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen. Het was een waardevolle ervaring waarin ik mijn kennis en vaardigheden heb kunnen ontwikkelen.

Het team heeft me warm ontvangen en ik voelde me direct op mijn gemak. Er was altijd ruimte voor vragen en iedereen stond klaar om me te helpen.

Al met al kan ik zeggen dat mijn stageperiode een geweldige tijd was, vol leerzame momenten en gezelligheid. Ik kijk uit naar de komende tijd waarin ik het team nog verder mag ondersteunen!” – Iris Garming

Wij wensen Iris veel succes in de toekomst en genieten nog met veel enthousiasme deze zomer van haar aanwezigheid! Bekijk hieronder een professionele foto die ze zelf gemaakt heeft tijdens een branding fotoshoot en waar ze erg trots op is! Inclusief eigen preset die we samen hebben ontwikkeld met Iris. Deze kan ze dan zelf toepassen voor eigen gebruik na haar stage. 📸