Geplaatst door

Amber Kamphuis

Geplaatst op

1 mei 2023

Categorie

Deel dit bericht

Recente berichten

 • Nieuwe versterking!

  5 maart 2024

 • De stage van Anne vloog voorbij!

  10 januari 2024

 • Anne haar stage is van start!

  17 oktober 2023

 • We nemen afscheid: Iris haar stage is voorbij

  14 juli 2023

 • Een snelle website met de hosting van Modern Visuals

  28 juni 2023

 • Tot wel €2.500 subsidie op jouw website of webshop! Let op: beperkt budget!

  16 mei 2023

 • Een fantastische rebranding voor Modern Visuals!

  3 mei 2023

 • Voordelen van het uitbesteden van social media

  2 mei 2023

 • Moeten wij onze website ook vernieuwen?

  1 mei 2023

Moeten wij onze website ook vernieuwen?

Een website is vaak het eerste contactpunt tussen een bedrijf en potentiële klanten. Het is daarom belangrijk dat deze er niet alleen professioneel uitziet, maar ook goed functioneert en de juiste boodschap uitdraagt. Het is dan ook van groot belang om je website regelmatig te vernieuwen en up-to-date te houden. In dit blogartikel geven wij 5 redenen waarom het vernieuwen van je website belangrijk is.

 1. Verbeterde gebruikservaring: Een van de belangrijkste redenen om je website te vernieuwen is om de gebruikerservaring te verbeteren. Door de website te optimaliseren voor gebruiksvriendelijkheid, zorg je ervoor dat bezoekers gemakkelijk kunnen vinden wat ze zoeken en de website langer blijven verkennen. Een goede gebruikerservaring kan leiden tot hogere conversiepercentages en meer terugkerende bezoekers.
 2. Responsieve website: Tegenwoordig worden websites steeds vaker bezocht via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je website responsive is, wat betekent dat deze zich aanpast aan het formaat van het apparaat waarop deze wordt bekeken. Een responsive website zorgt ervoor dat je website goed leesbaar blijft op elk apparaat en dit is cruciaal voor de gebruikerservaring.
 3. Verbeterde snelheid: Een snelle website is cruciaal voor de gebruikerservaring en de zoekmachine-optimalisatie. Bezoekers willen niet wachten tot een pagina laadt, dus als je website traag is, zullen bezoekers sneller afhaken en elders zoeken. Bovendien houden zoekmachines zoals Google van snelle websites en belonen deze met een hogere positie in de zoekresultaten.
 4. Veranderingen in de bedrijfsdoelstellingen: Bedrijfsdoelstellingen kunnen in de loop der tijd veranderen. Een vernieuwde website biedt de mogelijkheid om deze doelstellingen beter te integreren in de website en zo een betere communicatie met de doelgroep te realiseren.
 5. Concurrentievoordeel: Een vernieuwde website kan ook een concurrentievoordeel opleveren. Een verouderde website kan potentiële klanten afschrikken en ervoor zorgen dat ze kiezen voor de concurrent. Met een vernieuwde website kan je je onderscheiden van de concurrentie en zo meer klanten aantrekken.

Ben je na deze voordelen benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij komen graag eens langs om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Van ons ontvang je een eerlijk advies.

Een vrijblijvend gesprek inplannen kan heel eenvoudig via ons contactformulier.