Geplaatst door

mieke

Geplaatst op

17 oktober 2023

Categorie

Deel dit bericht

Recente berichten

 • Nieuwe versterking!

  5 maart 2024

 • De stage van Anne vloog voorbij!

  10 januari 2024

 • Anne haar stage is van start!

  17 oktober 2023

 • We nemen afscheid: Iris haar stage is voorbij

  14 juli 2023

 • Een snelle website met de hosting van Modern Visuals

  28 juni 2023

 • Tot wel €2.500 subsidie op jouw website of webshop! Let op: beperkt budget!

  16 mei 2023

 • Een fantastische rebranding voor Modern Visuals!

  3 mei 2023

 • Voordelen van het uitbesteden van social media

  2 mei 2023

 • Moeten wij onze website ook vernieuwen?

  1 mei 2023

Anne haar stage is van start!

“Anne is haar halfjarig stage gestart bij ons! Anne is een échte mediatopper, barst van de creativiteit en weet wel raad met grafisch ontwerpen! Heb jij Anne al gespot op onze socials? Ze stelt zich graag voor in deze blog…

“Mijn naam is Anne Schulte, ik ben 17 jaar oud en mijn hobby’s zijn: muziek, voetballen, badeendjes verzamelen, lezen en creatief bezig zijn. Ik woon in Den Ham en ik werk in de horeca. Ik woon met mijn moeder, broer en jongere zusje. Ook heb ik een superleuke hond genaamd Nox en een iets vervelendere kat genaamd Split.

Momenteel zit ik in mijn tweede jaar van mijn studie mediavormgeving op het Cibap in Zwolle. In het tweede jaar mag iedereen een half jaar op stage, en ik loop stage bij Modern Visuals, en dat doe ik met heel veel plezier. Ik leer al heel veel nieuwe dingen in korte tijd en ik merk dat ik het heel bijzonder vind om het proces terug te zien hoe ik iets ontworpen heb. Tijdens mijn studie mediavormgeving doe ik ook nog een bachelor Visual Communication, dit is een tweetalige opleiding, en ik hoop hier veel van te leren.

Wat ik in mijn stage hoop te leren, is om bepaalde dingen los te kunnen laten. Als ik ergens mee bezig ben en ergens tegenaan loop, dan blijf ik daar vaak in hangen. Ik hoop daarom te leren om dit achterwege te laten. Bijvoorbeeld door even met iets nieuws te beginnen om zo tot een beter resultaat te komen. Ook wil ik mij persoonlijk ontwikkelen, zoals meer durven vragen en durven doen. Ik trek me altijd heel erg aan wat een ander vindt, en ik wil eraan werken om meer naar mezelf te kijken en te ontdekken wat ik kan.

In de tijd dat ik nu bij Modern Visuals stage loop, heb ik al aardig wat dingen gemaakt waar ik trots op ben. Ik heb een inhaakkalender ontworpen voor Modern Visuals en ik ben blij met het eindresultaat. Ook heb ik een visitekaartje mogen ontwerpen voor een klant, en dat is heel tof geworden. Nu mag ik bezig zijn met een nieuwe klant en het hele plaatje ontdekken, zoals het logo en de branding. Tot slot mag ik een spel ontwerpen: het ‘Teut’ spel, dit kunnen we dan tijdens de pauze op kantoor spelen.” – Anne Schulte

Kortom, Anne is druk bezig met diverse diensten binnen Modern Visuals. Wij zijn ontzettend blij met haar hulp en genieten van haar positieve aanwezigheid. Elke stagiair is bij ons van harte welkom en wij begeleiden haar in elk proces. Wij beschouwen Anne evenals een collega binnen het team en zien haar elke dag meer groeien. Hieronder kun je nog enkele resultaten zien van zowel het ‘Teut’ spel in opzet als de nieuwe inhaakkalender voor 2024!”