Geplaatst door

jordy

Geplaatst op

28 juni 2023

Categorie

Deel dit bericht

Recente berichten

 • Nieuwe versterking!

  5 maart 2024

 • De stage van Anne vloog voorbij!

  10 januari 2024

 • Anne haar stage is van start!

  17 oktober 2023

 • We nemen afscheid: Iris haar stage is voorbij

  14 juli 2023

 • Een snelle website met de hosting van Modern Visuals

  28 juni 2023

 • Tot wel €2.500 subsidie op jouw website of webshop! Let op: beperkt budget!

  16 mei 2023

 • Een fantastische rebranding voor Modern Visuals!

  3 mei 2023

 • Voordelen van het uitbesteden van social media

  2 mei 2023

 • Moeten wij onze website ook vernieuwen?

  1 mei 2023

Jordy die aan een Website aan het werken is

Een snelle website met de hosting van Modern Visuals

Bij Modern Visuals zijn wij altijd opzoek naar hoe wij onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren. Een half jaar geleden hebben wij daarom de belangrijke overstap gemaakt naar onze eigen server. De eerste bulk klanten draait inmiddels binnen de eigen hosting omgeving van Modern Visuals en de eerste resultaten van de websites zijn veelbelovend. Lees daarom snel verder waarom wij deze stap hebben gemaakt en wat dit voor jouw bedrijf betekent.

Wat is webhosting?

Ten eerste is het slim om te behandelen wat webhosting is. Het hosten van je website doe je op een super snelle computer. Deze speciale staat ergens in Nederland en is 24/7 beschikbaar. Op die computer staat je website en mensen kunnen er altijd naartoe surfen om je website te bekijken, zelfs als jouw eigen computer uit staat.

In Nederland heb je veel verschillende opties als het gaat om webhosting. Het meest gebruikt is ”Gedeelde hosting”, bij deze vorm van hosting sta je vaak met meer dan duizenden websites op één computer. Krijgt een website veel bezoekers? Dan wordt ook jouw website traag. Daarnaast is de klantenservice bij bedrijven die ”gedeelde hosting” aanbieden vaak veel minder goed. Bij een storing in het weekend sluit je aan in de wachtrij maandagochtend om 9 uur.

Wij, Modern Visuals, vonden dat dit anders moest! Dit is niet de service die wij onze klanten willen bieden. Vandaar dat wij dit jaar de investering hebben gedaan in een eigen server.
Onze eigen server stelt ons in staat om websites aan te bieden die een stuk sneller zijn dan de concurrent, daarnaast bieden wij veel extra voordelen ten opzichte van de aanbieders van “Gedeelde Hosting”:

Super snelle website

Omdat onze server ook echt alleen is bedoelt voor klanten van Modern Visuals bewaken we de kwaliteit tot op het hoogste niveau. Dit resulteert in flinke snelheid verschillen met de shared hosting aanbieders. In de praktijk: Bij de in dienst name van onze server is de website van Modern Visuals tot wel 10x sneller geworden! Dat zijn echt indrukwekkende cijfers. Bezoekers willen niet lang wachten op het laden van een website. Met hosting via Modern Visuals voorkom je lange laadtijden en loop je geen klanten mis!

Triple Data Centre-oplossing

Een computer blijft technologie. En bij complexe technologieën is bekend dat er storingen kunnen optreden. We doen ons uiterste best om dit niet te laten gebeuren, maar je weet het nooit zeker. Daar zijn we graag transparant over. Vandaar dat wij gebruik maken van een Triple Data Centre oplossing. Dit betekent dat jouw website wordt opgeslagen op drie datacentra door heel Nederland. Bij een storing in het ene datacentrum neemt een andere het over. Je website blijft dus online! Dat is super goed nieuws voor jou en je klanten. De Triple Data Centre-oplossing zit standaard inbegrepen bij al onze hostingspakketten.

E-mailen vanaf jouw eigen domein

Niets is onprofessioneler dan zakelijk mailen vanaf een @gmail.com of @outlook.com e-mailadres. Als je nu denkt “Oh nee, dat doe ik”, dan is het tijd voor verandering! Met hosting van Modern Visuals is het mogelijk om te e-mailen vanaf je eigen e-mailadres, dus info@bedrijfsnaam.nl of jordy@bedrijfsnaam.nl. Dat ziet er niet alleen professioneel uit, maar dat wekt ook meer vertrouwen dan wanneer je blijft e-mailen vanaf je oude en stoffige gmail en outlook e-mailadres.

Website onderhoud

Je laat een website maken en vervolgens moet je ook nog eens zelf het onderhoud aan je website uit gaan voeren? Waar je ook nog eens geen verstand van hebt? Bij Modern Visuals is dat niet nodig. Wij bieden een onderhoudspakket aan om jou volledig te ontzorgen bij het hebben van je eigen website. Wij voeren op periodieke basis verschillende verbeteringen en onderhoudswerkzaamheden uit. Wil je meer informatie over het onderhoudspakket? Klik dan hier.

Ik wil hosting of onderhoud van Modern Visuals

Alle websites en webshops gerealiseerd door Modern Visuals worden op ons super snelle hostingplatform geplaatst. Wij willen alleen het allerbeste voor onze klanten. Wil je ook gebruik maken van al deze voordelen? Neem dan contact met ons op!