Geplaatst door

Amber Kamphuis

Geplaatst op

3 mei 2023

Categorie

Deel dit bericht

Recente berichten

 • Nieuwe versterking!

  5 maart 2024

 • De stage van Anne vloog voorbij!

  10 januari 2024

 • Anne haar stage is van start!

  17 oktober 2023

 • We nemen afscheid: Iris haar stage is voorbij

  14 juli 2023

 • Een snelle website met de hosting van Modern Visuals

  28 juni 2023

 • Tot wel €2.500 subsidie op jouw website of webshop! Let op: beperkt budget!

  16 mei 2023

 • Een fantastische rebranding voor Modern Visuals!

  3 mei 2023

 • Voordelen van het uitbesteden van social media

  2 mei 2023

 • Moeten wij onze website ook vernieuwen?

  1 mei 2023

Een fantastische rebranding voor Modern Visuals!

Wij hebben geweldig nieuws: Modern Visuals heeft een fantastische rebranding ondergaan! Na drie jaar van groei en succesvolle projecten, beseften we dat we niet meer in ons oude jasje pasten. Onze focus verschoof naar het realiseren van complete brandingtrajecten en het creëren van een onvergetelijke merkbeleving. Daarom hebben we een nieuwe richting gekozen en ons gericht op het creëren van een ‘happy branding’ voor onze klanten.

Bij ons draait het om meer dan alleen het verkopen van producten en diensten. Onze missie is om merken te creëren die mensen gelukkig maken door het creëren van een positieve emotie bij onze klanten.

“BUILDING BRANDS THAT MAKE PEOPLE HAPPY”

We streven ernaar om nog meer beleving toe te voegen aan ons totaalpakket, waarbij we onze klanten volledig ontzorgen en brainstormen over verdere groei. We willen onze klanten een voorsprong geven, of ze nu starters zijn of bedrijven die verder willen groeien en behoefte hebben aan een externe marketingafdeling.

Tevens realiseren wij moderne uitingen voor onze klanten en vinden het dan ook belangrijk dat dit ook terug te zien is in onze branding. We denken altijd mee met onze klanten om hen te voorzien van de beste oplossingen, maar vinden het ook belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen en verder te groeien. Zo kunnen we onze klanten altijd de meest vernieuwende en effectieve diensten blijven bieden.

Het is belangrijk om af en toe stil te staan bij de positionering van je bedrijf en te kijken of deze nog past bij de huidige marktontwikkelingen en uiteraard de doelgroep. Bij Modern Visuals zijn we trots op deze stap en we kunnen dan ook niet wachten om deze vernieuwde aanpak met onze klanten te delen en hen te voorzien van een onvergetelijke merkbeleving.

Onze rebranding stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Houd onze social media in de gaten voor meer updates over deze fantastische ontwikkeling.