Geplaatst door

Amber Kamphuis

Geplaatst op

10 januari 2024

Categorie

Deel dit bericht

Recente berichten

 • Hoe vond Nhoré haar stage bij Modern Visuals?

  15 juni 2024

 • Nieuwe versterking!

  5 maart 2024

 • De stage van Anne vloog voorbij!

  10 januari 2024

 • Anne haar stage is van start!

  17 oktober 2023

 • We nemen afscheid: Iris haar stage is voorbij

  14 juli 2023

 • Een snelle website met de hosting van Modern Visuals

  28 juni 2023

 • Tot wel €2.500 subsidie op jouw website of webshop! Let op: beperkt budget!

  16 mei 2023

 • Een fantastische rebranding voor Modern Visuals!

  3 mei 2023

 • Voordelen van het uitbesteden van social media

  2 mei 2023

 • Moeten wij onze website ook vernieuwen?

  1 mei 2023

De stage van Anne vloog voorbij!

De stageperiode van Anne is voorbij gevlogen. Ben je benieuwd naar haar ervaring bij Modern Visuals? Ze vertelt het je graag!

“Ik heb zo’n leuke tijd gehad bij modern visuals en ik vind het erg jammer dat het alweer tijd is om te gaan. Ik heb zo veel nieuwe dingen geleerd en ik heb aan geweldige opdrachten mogen werken. Ik heb veel diverse opdrachten gehad zoals: ik mocht een inhaakkalender maken, een kaartspel, een kerstkaartje, verschillende opdrachten voor klanten, social media posts, kleding ontwerpen voor het bedrijf en nog veel meer! Het team van modern visuals is supergezellig en leuk, er is altijd tijd voor een praatje maar er wordt ook gewoon serieus gewerkt wat heel erg fijn is. Ik heb veel vrijheid gekregen tijdens de oprdrachten die ik mocht maken en onwijs veel hulp en feedback van mijn collega’s ontvangen, waar ik super dankbaar voor ben.

Ik werd zo betrokken in alles en het voelde echt als een leuke baan in plaats van een stage. Ik mocht mee naar de foto shoot van het team en we hebben een onwijs leuk teamuitje gehad in Amsterdam.

Wat een ongelovige ervaring die ik niet ga vergeten, en ik neem veel dingen die ik geleerd heb mee naar mijn volgende stage.

Ik wil het hele team (Amber, Jordy, Mieke & Tom) En met name Amber ongelofelijk bedanken voor deze weken.” – Anne Schulte

Kortom, Anne heeft een super leuke stageperiode gehad en wij zijn enorm trots op deze prachtige recensie. We wensen Anne dan ook onwijs veel succes met haar studie en hopen dat ze nog heel veel badeendjes kan sparen in de toekomst – want ja, dat zullen we zeker niet vergeten! ;) Anne blijf zoals je bent en wees trots op al je prestaties. Heel veel succes topper!