Team Modern Visuals, een ervaren team met fotografen, content creators, webdesigners en grafisch vormgevers.

Het marketing- & communicatie bureau voor hoveniers.

Modern Visuals is een jong en actief marketing- en communicatiebureau dat houdt van aanpakken. Als team worden wij razend enthousiast van fanatieke klanten die verder willen groeien. Wij denken graag mee en vinden het belangrijk dat er laagdrempelig contact is. Wil je eens vrijblijvend brainstormen over nieuwe mogelijkheden voor jouw hoveniersbedrijf? Kom dan eens langs voor een heerlijke kop koffie! Liever bij jou? Ook dat is mogelijk!

10 +

Jaar ervaring

50 +

Websites gemaakt

30 +

Social klanten

Belevenis

Ons team van branding experts gaat verder dan alleen het ontwerpen van een logo en het kiezen van een kleurenpalet. Wij zorgen ervoor dat jouw merk een verhaal vertelt en een emotionele connectie maakt met jouw klanten.

Kwaliteit

Onze prioriteit is het leveren van de allerbeste kwaliteit op het gebied van merkidentiteit. Wij zijn ervan overtuigd dat een sterk merk niet alleen mooi, maar ook effectief moet zijn. Om deze reden maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen en laatste trends.

Persoonlijk contact

Wij luisteren aandachtig naar jouw wensen en behoeften en zorgen ervoor dat jouw merk perfect aansluit op jouw bedrijfsdoelen en doelgroep. Door regelmatig te communiceren en te overleggen, zorgen wij ervoor dat jij trots bent op jouw merkidentiteit.

Een professionele website
voor restaurants maakt veel zaken gemakkelijker

Een professionele website voor jouw restaurant biedt veel voordelen, waaronder het delen van je menukaart en het gemakkelijk online laten reserveren van tafels. We hebben al veel handige functies geïntegreerd in de websites van diverse restaurants.

 • Online reserveringssysteem
 • Menukaart gemakkelijk delen
 • Koppeling met social media

 • Arrangementen
 • Openingstijden

Wij bieden de
juiste mix aan marketing ingrediënten voor jouw restaurant

Laat je restaurant zien met behulp van social media marketing! Jouw instagram en facebook zijn het online visitekaartje van jouw restaurant. Klanten zien graag een voorproefje voordat ze naar een restaurant gaan. Het is dus heel belangrijk dat jouw restaurant vindbaar is op social media. Enkele voorbeelden van wat wij delen op de social media-kanalen van restaurants:

 • Belangrijke gerechten/arrangementen uitlichten
 • Inspelen op belangrijke dagen
 • Geef een sfeerimpressie
 • Bereik je doelgroep

Voor iedere periode de perfecte uitingen, zoals een menukaart

Modern Visuals is klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van verschillende grafische uitingen, zoals menukaarten en cadeaubonnen! Door de zelfde stijl door te zetten door verschillende uitingen ontstaat een herkenbare stijl dat kenmerkend is voor jouw restaurant. Enkele voorbeelden van hoe wij al andere restaurants helpen:

 • Menukaarten
 • Bordjes met ‘Gereserveerd’
 • Cadeaubonnen
 • Stempelkaarten

Hier kunnen
wij hoveniers
mee ondersteunen

Van een moderne website tot aan professionele fotografie. Ons team van ervaren webdesigners, content creators, fotografen en grafisch vormgevers is klaar om jouw bedrijf te ondersteunen met onze marketing- & communicatie diensten. Neem hieronder een kijkje en maak kennis met al onze diensten waarmee wij jou restaurant graag ondersteunen!

Website & Webshop

Modern Visuals realiseert high quality websites en webshops. Van hosting tot volledige realisatie. Alles onder 1 dak. We hebben de expertise om een uniek en op maat gemaakt ontwerp te creëren dat perfect bij jouw behoeften past.

Social media

Het uitbesteden van social media kan een slimme zet zijn voor bedrijven die geen tijd of expertise hebben om hun online aanwezigheid effectief te beheren. Profiteer van de kennis en ervaring van onze professionals en ga voor een hogere omzet.

Grafisch Ontwerp

Grafisch ontwerp is een belangrijk onderdeel van het opbouwen van een sterk merk. Goed ontworpen visuele elementen kunnen helpen om de aandacht van je doelgroep te trekken, je boodschap duidelijk te communiceren en je merk een onderscheidende uitstraling te geven.

Fotografie

Professionele foto’s van je producten, diensten en medewerkers kunnen helpen om je merkverhaal te vertellen en je klanten een beter inzicht te geven in wat je doet en waar je voor staat. Wij helpen jou daarbij!

Videografie

Door het vertellen van een pakkend verhaal over je bedrijf, je producten of diensten en je visie, kun je een blijvende indruk achterlaten bij je kijkers en je bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Online Marketing

Vergoot ook jouw online zichtbaarheid! Dit doen wij voor jou door middel van SEO, betaalde advertenties en andere strategieën. Samen gaan wij voor meer groei binnen jouw bedrijf. Waar wacht je nog op?

Klaar is Case

Inspirerende voorbeelden van restaurants die succesvol gebruik hebben gemaakt van onze diensten.

 • Nieuwe website voor Red Dot Media incl. kostencalculator

  Opdrachtgever: Red Dot Media

 • Branding, website & folder voor Sterk Werk

  Opdrachtgever: Sterk Werk Uitzendburo B.V.

 • Van Geel in een nieuw jasje: Van Geel Group

  Opdrachtgever: Van Geel Group

 • Kidans gaat voor een perfect totaalplaatje

  Opdrachtgever: Dansschool Kidans

Amber gaat graag met je vrijblijvend in gesprek! 💬

Waar wacht je nog op? Plan een vrijblijvend gesprek in!

Dit zeggen onze klanten over ons

Dit zeggen onze
klanten over ons

Wij worden via TrustPilot beoordeeld
met 4.5 van de 5 sterren.

Laat de gerechten niet alleen op borden schitteren, maar ook op je social media en je website.