Trotse #socialmediamember

Trotse #socialmediamember

Kirsten, de trotse eigenaresse en docent van Dansschool Kidans, heeft al meer dan een jaar gebruikgemaakt van onze social media diensten. Ze is een échte #socialmediamember en we zijn erg trots op de resultaten! Maar wat ons nog trotser maakt, is dat Kirsten ons heeft gevraagd om een heldere en consistente stijl te creëren voor zowel haar website als haar drukwerk. In juni 2023 hebben we haar nieuwe website gelanceerd, precies op tijd voor de spetterende eindshow waarvoor we ook de fotografie hebben verzorgd!

Kortom, door alles bij Modern Visuals onder te brengen, heeft Kirsten ervoor gezorgd dat Dansschool Kidans een herkenbare uitstraling heeft gekregen naar de buitenwereld toe. Een slimme zet! Bekijk hieronder het prachtige eindresultaat.

Geleverde diensten

Geleverde diensten

branding fotoshoot

Aanmelden, lestijden bekijken, kennismaken met de docenten en contact opnemen

Aanmelden, lestijden bekijken, kennismaken met de docenten en contact opnemen

...en dat alles op één website!

Toen we de oude website van Dansschool Kidans uit Dedemsvaart onder de loep namen, zagen we mogelijkheden om deze naar een hoger niveau te tillen. We hebben een plan opgesteld om de website te verbeteren, waarbij we vooral de persoonlijke kennismaking met de docenten wilden benadrukken en de lesroosters duidelijker wilden maken.

Met deze ideeën zijn we aan de slag gegaan en hebben we een verbluffend ontwerp gecreëerd, helemaal in lijn met de unieke stijl van Kidans! Kirsten, de eigenaresse van Kidans, was meteen enthousiast. We zijn direct begonnen met het bouwen van de website en nu, met veel trots, presenteren we het eindresultaat. Klik op de knop hieronder en ervaar het zelf!

Kidans vastgelegd met gevoel, sfeer en professionaliteit

Kidans vastgelegd met gevoel, sfeer en professionaliteit

Pakkende banners en t-shirts

Pakkende banners en t-shirts

Reclame is van cruciaal belang voor bedrijfsgroei en het aantrekken van nieuwe klanten. En wat kan nu beter werken dan een gratis proefles om mensen over de streep te trekken en ze te laten kennismaken met de fantastische danslessen bij Kidans? Om dit te bereiken, hebben we een Banner ontworpen die op diverse locaties kan worden ingezet om de danslessen te promoten. We willen het geïnteresseerden zo gemakkelijk mogelijk maken: met slechts een scan van de QR-code kunnen ze zich direct aanmelden.