Hoe is de transitie van Van Geel naar Van Geel Group ontstaan?

Hoe is de transitie van Van Geel naar Van Geel Group ontstaan?

Doordat Van Geel uit diverse takken bestaat en enorm groeiende is, kwamen wij samen tot de conclusie: dit mag uitgestraald worden. We willen meer aandacht geven aan de diverse teelten zoals de orchideeën en chrysanten, maar ook de bromelia's die in 2024 in productie gezet zullen worden. Er komt meer bij kijken dan alleen de naam 'Van Geel'. We willen iedere tak de juiste zorg en aandacht geven en daarmee uitlichten binnen het bedrijf. Vandaar dat we voor diverse tinten hebben gekozen, die allen samen komen tot de basis: de duurzaamheid binnen Van Geel Group.

Met de lancering zijn wij een dag aanwezig geweest op locatie, waarbij we ondersteuning hebben aangeboden bij o.a. het installeren van de online handtekening, de lancering doorvoeren op diverse social media kanalen, het verwerken van briefpapier (digitaal) en het ondersteunen in het verwerken van de huisstijl binnen het bedrijf zelf (templates waarin teelten te zien zijn).

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Een branding die duurzaamheid uitstraalt

Een branding die duurzaamheid uitstraalt

Wat hebben wij mogen realiseren? Wij mochten de afgelopen maanden een complete branding neerzetten. Iedere maand hadden we brainstormsessies om alle aspecten van het bedrijf mee te nemen. Startende met een branding guide en logo voor Van Geel Group en de daarbij behorende takken: Van Geel Orchids, Van Geel Chrysanthemum, Van Geel Bromeliads & Van Geel The shop.

Hierbij hebben wij bewust gekozen voor een tint groen voor Van Geel Group: het uitstralen van duurzaamheid. Daarnaast hebben wij de onderliggende bedrijfstakken een eigen tint gegeven, zodat zij een eigen positionering kunnen ontwikkelen in deze branche. Van Geel The Shop - Erica - focust zich o.a. op een andere doelgroep dan Van Geel Orchids - tevens op de internationale markt. Vandaar dat wij deze keuze hebben gemaakt.

Daarnaast vind je in het beeldmerk - in 1 oogopslag - de duurzaamheid terug door middel van het blaadje. Tevens zie je hier ook de G van Van Geel Group. Dit beeldmerk vind je bij iedere bedrijfstak terug, zodat de herkenbaarheid duidelijk gecreëerd wordt.

Next-level met een professionele website

Next-level met een professionele website

Wij mochten tevens de website moderniseren. Van Geel Group vindt persoonlijk contact en betrokkenheid erg belangrijk. Dit wouden wij meer naar voren laten komen, door middel van persoonlijke foto's en het familieverhaal achter het bedrijf. Vandaar dat wij voor een tijdlijn hebben gekozen en een dag aanwezig zijn geweest om beelden vast te leggen. Van sfeerfoto's binnen het bedrijf tot portretfoto's (met draagbare studio) en dronefoto's. Diverse beelden hebben wij verwerkt op de website, om de betrokkenheid met de doelgroep meer uit te lichten. Daarnaast straalt de website vooral duurzaamheid uit, door middel van de vernieuwde huisstijl én kun je eenvoudig contact opnemen met de diverse afdelingen. Ben je benieuwd naar wat er nog meer te zien is? Bekijk dan de website via www.vangeel.nl en bewonder dit prachtige bedrijf.

Bewonder de sfeer bij Van Geel Group

Bewonder de sfeer bij Van Geel Group

Wij mochten de sfeer vastleggen binnen Van Geel Group. Van diverse teelten tot de gezichten achter dit prachtige bedrijf. Dankzij deze beelden krijg je een kijkje achter de schermen van dit bloeiende bedrijf. Heerlijk ongedwongen, nuchter en spontaan. Een warm welkom zie je dan ook zeker terug op deze foto's. Blije gezichten!

Social media templates

Social media templates

Van Geel Group gaat vliegend van start met hun eigen unieke templates. Wij hebben templates ontwikkeld, die zij zelf eenvoudig kunnen aanpassen. Hierdoor creëren zij een herkenbaar beeld en onderscheiden ze zich - ook binnen de socials - t.o.v. de concurrent. Daarnaast hebben we de foto's van de fotoshoot verwerkt in de templates. Zo kunnen ze gelijk van start en pakkende content opmaken!

*Teksten zijn fictief en als voorbeeld in de template verwerkt.

De grafische opdrachten die de basis zijn voor Van Geel Group

De grafische opdrachten die de basis zijn voor Van Geel Group

Om de lancering vloeiend te starten, mochten wij diverse grafische opdrachten uitvoeren. Van een starterskit (briefpapier, visitekaartjes, online handtekening etc.) tot aan notitieblokken en werkkleding. We hebben alles in één duidelijke stijl doorgewerkt, zodat het beeldmerk herkenbaar naar voren komt en de unieke huisstijl ook terug te vinden is in allerlei diverse aspecten.

🌿 Notitieblokken A4 🌿 Notitieblokken A5 🌿 Briefpapier 🌿 Online handtekening voor medewerkers (mail) 🌿 NFC visitekaartjes 🌿 Papieren visitekaartjes 🌿 Pennen 🌿 Werkkleding