Een flinke upgrade: nieuwe branding, website en folder

Een flinke upgrade: nieuwe branding, website en folder

Sterk Werk uit Ruinen is helemaal klaar voor de toekomst. Wij hebben de branding van Sterk Werk Uitzendburo B.V. van een flinke upgrade mogen voorzien. De oude, saaie en stoffige uitstraling heeft plaatsgemaakt voor een hip en eigentijds imago waarmee Sterk Werk klaar is voor een sprankelende toekomst. De vernieuwde branding is toegepast in een nieuwe website en folder. Het resultaat? Een naadloos geheel tussen alle uitingen van het bedrijf. Dit zorgt voor een betere herkenbaarheid bij klanten, opdrachtgevers en werknemers.

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Een branding guide als goede basis

Een branding guide als goede basis

Sterk Werk had al een logo waar ze trots op waren – het pronkte al op meer dan 100 bedrijfswagens. Toch hebben we meer uit dit merk kunnen halen door duidelijke merkrichtlijnen op te stellen. Deze richtlijnen zijn als het ware de gouden regels die iedereen moet volgen om Sterk Werk consistent en herkenbaar naar de buitenwereld te communiceren. In deze handleiding met meer dan 30 pagina's staat alles wat je moet weten. Denk aan een moodboard, de kleuren voor wanneer je dingen print of op een scherm laat zien, het lettertype en voorbeelden van hoe je de stijl van Sterk Werk kunt gebruiken. Het idee is dat alles er hetzelfde uitziet, zodat Sterk Werk altijd opvalt en een goede indruk maakt. Kort gezegd, we hebben Sterk Werk een upgrade gegeven zodat het er overal super tof uitziet en iedereen denkt: 'Wow, dat is Sterk Werk!'"

Moderne website met alle informatie voor werkzoekenden en werkgevers

Moderne website met alle informatie voor werkzoekenden en werkgevers

De brandguide was de 1e stap, vervolgens namen wij de verfrissende nieuwe stijl mee en verwerkten we deze in een ontwerp voor de website! Op een website kom je altijd met een doel. Daarom sturen we bezoekers op de website van Sterk Werk meteen op de homepagina naar ''Ik ben werkzoekende'' of ''Ik ben werkgever''. Dat betekent direct de juiste route, direct de juiste informatie. Een doordachte aanpak voor een gebruiksvriendelijke website. Er is veel nagedacht over het optimaliseren van de website van Sterk Werk en we zijn erg trots op het behaalde resultaat.

Effectieve communicatie door middel van een brochure

Effectieve communicatie door middel van een brochure

Sterk Werk stapt regelmatig binnen bij werkgevers die op zoek zijn naar nieuw talent. Nu kan Sterk Werk ervoor kiezen om informatie over te brengen via saaie en stoffige Word-documenten, maar Sterk Werk gaat voor de impact van een professionele brochure. Alles wat je moet weten, keurig samengevat in een stijlvolle brochure die je ook nog eens kunt achterlaten. Zo kunnen mensen na een gesprek alles op je gemak nog eens doornemen. Dat noemen wij effectieve communicatie!