Wat een fantastische ervaring met het team van Modernvisuals tijdens het realiseren van de webshop Kadododo! Echt super blij met het eindresultaat. Bedankt Amber, de mastermind achter alles, Jordy, de webdesigner die blijkbaar alles behalve koffie kan zetten, en Mieke, de sociale mediagenie die ons merk laat stralen.

Amber, het goed meedenken met al je kennis over webshops was een enorme hulp voor het succes van dit project. Je begreep onze ideeën en wensen perfect. Dus, Amber, Bedankt voor alle hulp! Je wist meteen waar we heen wilden en hebt er een super webshop van gemaakt.

En Jordy, man, wat kunnen we zeggen? Koffie maken mag dan niet jouw ding zijn, maar webdesign is absoluut jouw roeping. De site ziet er zo gaaf uit dat ik er bijna mijn koffie op zou morsen (maar dat zou zonde zijn, dus dat doe ik niet). Bedankt dat je onze chaotische ideeën hebt omgezet in een vette online winkel.

Mieke, jij bent de social media hulp waar we alleen maar van konden dromen. Je hebt onze Instagram en Facebook zo levendig gemaakt dat zelfs mijn oma zou willen volgen. Serieus, de manier waarop je ons merk hebt neergezet is gewoon on point. 👌

En dan dat snelle reageren op onze appjes met super ingewikkelde vragen. Jullie hebben veel geduld. Het maakte niet uit hoe lastig onze vragen waren, jullie hadden altijd een antwoord klaar. Jullie klantenservice is echt persoonlijk (Ook na 17:00 uur).

Dus hier is het, een dikke vijf sterren review voor Modernvisuals. Als je op zoek bent naar een team dat je visie serieus neemt, er iets geweldigs van maakt en ondertussen ook nog eens meedenkt, dan ben je hier aan het juiste adres. Ga zo door, tot het volgende project!

Super bedankt namens het team van Kadododo.nl!