Live veiling zonder enige vertraging

Live veiling zonder enige vertraging

Modern Visuals brengt veilingen online tot leven zonder enige vertraging. Door middel van een externe veilingsoftware hebben wij een koppeling kunnen maken en de website volledig gerealiseerd zodat men op de avond van de veiling alles live kan volgen.

Suus Kuyten Auctions vindt zowel op locatie plaats als online. Op deze manier kan iedereen meebieden ongeacht waar je bent. Modern Visuals beschikt over jarenlange paardenkennis waardoor het gehele realisatieproces soepel verloopt. Kortom, een prachtig project wat wij hebben mogen realiseren en nog steeds onderdeel van zijn. Houd www.suuskuytenauctions.nl dan ook in de gaten voor een volgende veiling.

[i]foto credits: https://suuskuytenauctions.com[/i]

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Suus Kuyten Auctions

Suus Kuyten Auctions

De bestaande branding is geheel doorgevoerd in de website. Groen met een touch of gold! Professionaliteit en kwaliteit staan voorop en dat is zeker te zien. Voor deze website hebben wij onderscheidt gemaakt tussen de sportpaarden, hengsten, de fokkerij en uiteraard referenties. Bij ieder paard komen de algemene punten weer naar voren, zodat iedere ruiter op de hoogte is van o.a. de kwaliteiten, de pedigree en foto's en video's. Tevens hebben wij een koppeling gemaakt naar de veiling website. Ook deze website kan men met 1 druk op de knop laten vertalen naar een Engelse variant. Kortom, de website van Suus Kuyten Horses sluit perfect aan met Suus Kuyten Auctions! Een prachtig project waarvan wij onderdeel mochten zijn.