Een branding met een uniek verhaal

Een branding met een uniek verhaal

Niels benaderde ons met een leuke uitdaging: het creëren van een logo voor zijn bedrijf in personal training & coaching. We zijn meteen begonnen met de intake, en het is duidelijk dat Niels niet alleen goed heeft nagedacht over de bedrijfsnaam, maar dat het merkverhaal ook ijzersterk is. Wil je meer ontdekken? Lees snel verder over Project Rebirth!

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Het logo staat voor herborenheid

Het logo staat voor herborenheid

Zoals we eerder al benoemden, schuilt er een krachtig verhaal achter Project Rebirth. Het concept van wedergeboorte, symbolisch vertegenwoordigd door de adelaar in de spiritualiteit, vormt de kern van onze branding. Niels streeft ernaar om met Project Rebirth een persoonlijk plan op maat voor je op te stellen, dat begint bij een nieuwe start: De wedergeboorte. Zijn doel is om je te begeleiden naar de allerbeste versie van jezelf! Dat is zelfs te zien op zijn lichaam, waar hij de Adelaar als symbool op heeft getatoeëerd. Voor ons was de keuze dus gauw gemaakt: de adelaar moest zeker terugkomen.

Ons logo is ontworpen om goed aan te sluiten bij de doelgroep van Project Rebirth. De combinatie van levendige kleuren op een diepzwarte achtergrond geeft het merk een opvallende, frisse en krachtige uitstraling.

Nieuwe klanten werven met een flyer

Nieuwe klanten werven met een flyer

Wil je effectief nieuwe klanten aantrekken? Een flyer is de perfecte tool! Niels heeft ons de opdracht gegeven om een flyer te creëren, waarmee hij potentiële klanten op diverse locaties in de buurt kan bereiken.

In de flyer hebben we de krachtige uitstraling van Project Rebirth tot in de puntjes doorgevoerd. De opvallende kleuren op de diepzwarte achtergrond zijn erg herkenbaar voor de geweldige identiteit van Project Rebirth. We zijn enorm trots op het eindresultaat!