Complete branding en online webshop!

Complete branding en online webshop!

Voor Kadododo hebben wij zowel de webshop als de logo en huisstijl vormgegeven. Een ontzettend leuk traject om samen met de klant te doorlopen. De paarse kleur staat voor 'mysterie' en 'spanning', hetzelfde dat je voelt wanneer je een cadeau uitpakt waarvan je nog niet weet wat er in zit! De productpagina's in de website zijn zo ontworpen om gedetailleerde informatie en afbeeldingen van de cadeaus weer te geven, zodat klanten een goed beeld krijgen van wat ze kunnen verwachten. Met behulp van filters en categorieën kunnen klanten hun zoekopdracht verfijnen op basis van gelegenheid, ontvanger of cadeautype.

Bij Kadododo.nl vlieg je soepel door de webshop heen en krijg je gegarandeerd een glimlach op je gezicht tot aan de bezorging!

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Online webshop

Een modern en herkenbaar logo

Een modern en herkenbaar logo

Kadododo is een hippe naam die goed in het hoofd van de beoogde doelgroep blijft hangen. Daar sluit een modern logo bij aan dat herkenbaar is en goed opvalt. Met veel aandacht hebben wij het beeldmerk, kleuren, lettertypes en de slagzin samengesteld. Kadododo heeft vanaf nu een professionele uitstraling waarmee het goed opvalt in de digitale winkelstraat: het internet!

Herkenbaarheid is belangrijk voor een logo omdat het de identiteit van een merk communiceert en onderscheidend vermogen biedt ten opzichte van concurrenten. Een herkenbaar logo creëert vertrouwen en loyaliteit bij consumenten, waardoor ze het merk gemakkelijk kunnen identificeren en zich ermee kunnen identificeren. Daarnaast vergroot een herkenbaar logo de merkbekendheid en maakt het een blijvende indruk in het hoofd van jouw doelgroep.

Online webshop met meer dan 200 producten

Online webshop met meer dan 200 producten

Uniek aan de webshop van Kadododo is dat je zowel losse producten als giftsets aan kunt schaffen. Daarnaast is er een mogelijkheid om te filteren op productcategorieën zoals dekbedovertrekken en klokken, maar ook op thema zoals Mickey Mouse en Minecraft. Het is ons gelukt om al deze mogelijkheden in één webshop te verwerken. Het is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop te geworden waar klanten naar hartelust kunnen shoppen voor leuke cadeaus!

Neem zelf een kijkje en bekijk het geweldige resultaat.