De dierenkliniek in een nieuw jasje!

De dierenkliniek in een nieuw jasje!

Wij hadden het genoegen om onlangs de nieuwe locatie van Dierenkliniek Balkbrug - Nieuwleusen vast te leggen. Deze prachtige praktijk, gevestigd in Nieuwleusen, straalt de liefde voor dieren uit. De kliniek is sinds kort verhuisd naar deze nieuwe locatie, waarbij alles tot in de puntjes is verzorgd. Het is een plek waar zowel huisdieren als hun eigenaren zich direct op hun gemak voelen. Met een warme en gastvrije sfeer zorgen ze voor de beste zorg en behandelingen voor onze geliefde dieren. Bij aankomst werden we hartelijk verwelkomd door het gepassioneerde team van de dierenkliniek. Ze waren zo vriendelijk om hun eigen huisdieren mee te brengen, die dienden als perfecte fotomodellen.

Nadat we prachtige momenten met de dieren hadden vastgelegd, richtten we ons op het fotograferen van de verschillende ruimtes in de dierenkliniek. Van de sfeervolle wachtkamer tot de operatiekamer, we zorgden ervoor dat we elk detail nauwkeurig vastlegden. Daarnaast hebben we ook sfeerbeelden gemaakt om de unieke ambiance van de dierenkliniek vast te leggen. We hebben genoten van het vastleggen van de interacties tussen het team en de dieren. Deze momenten laten de speciale band zien die in de kliniek wordt gedeeld.

We willen graag onze waardering uitspreken voor het team van Dierenkliniek Balkbrug - Nieuwleusen voor hun gastvrijheid en samenwerking tijdens het project. Hun enthousiasme en professionaliteit hebben voor het beste resultaat gezorgd! Het was een onwijs leuke ochtend en het resultaat mag er dan ook zeker zijn.

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Een sfeerimpressie van het team, de locatie en de werkzaamheden

Een sfeerimpressie van het team, de locatie en de werkzaamheden