Bides stijlvol op de kaart gezet

Bides stijlvol op de kaart gezet

Bides is opgericht in 2021 met als doel om een unieke en sfeervolle beleving mee te geven. Bides is meer dan alleen een restaurant. Modern Visuals wist precies de juiste marketing ingrediƫnten en dosis creativiteit te geven aan de branding en uitingen voor Bides. Elke uiting is uniek en straalt luxe uit. Van de persoonlijke gereserveerd bordjes tot aan de menukaarten op maat.

Geleverde diensten

Geleverde diensten

Wij serveren jouw eigen branding

Wij serveren jouw eigen branding

Bides kwam met veel unieke wensen en ideeƫn die wij in werkelijkheid mochten brengen. De gehele huisstijl straalt Bides uit en herken je gelijk in ƩƩn oogopslag. De gouden accenten samen met het diepe zwart geeft een luxe en krachtige sfeer af. Het laat je genieten en bijzonder voelen. Wij brengen de ervaring in het restaurant naar de gehele branding. Zo beleven de gasten alvorens de sfeer.

Een unieke website inclusief reserveringsysteem

Een unieke website inclusief reserveringsysteem

Laat de gasten van te voren de sfeer online beleven. Bides beschikt over een gemakkelijk reserveringssysteem waarop gasten een reservering kunnen plaatsen in Ć©Ć©n handomdraai. Deze reserveringen worden gelijk verwerkt in een systeem waardoor Bides alles makkelijk kan overzien. Ook kunnen gasten alle huidige arrangementen bekijken en de menukaart inzien. Door middel van de persoonlijke en sfeervolle foto's krijg je gelijk een warm gevoel en trek van de smaakvolle foto's.

Fotografie van grote waarde voor de juiste sfeer

Fotografie van grote waarde voor de juiste sfeer

Om de gasten ook online mee te kunnen nemen in de sfeer en het concept van Bides hebben wij smaakvolle en unieke foto's gemaakt. Zowel van diverse gerechten als het karaktervolle restaurant zelf. Deze foto's geven al een ervaring op zich en worden verwerkt in de website, social media maar ook voor drukwerk.

Maandelijkse unieke content

Maandelijkse unieke content

Om zoveel mogelijk potentiƫle gasten te bereiken is Social media van groot belang. Wij mogen voor Bides maandelijks content opmaken, inplannen en denken wij mee met perfecte inhakers zoals "Drink wijn dag". Daarnaast kunnen gasten foto's plaatsen en Bides taggen en/of laten weten dat ze uit eten geweest zijn bij Bides. Dit spoort anderen weer aan om ook een kijkje te nemen bij Bides. Wij ontzorgen dit geheel zodat Bides zich 100% kan focussen op het restaurant.

Uniek drukwerk

Uniek drukwerk

Bides straalt sfeer, luxe en eigenheid uit. Zo ook bij al het drukwerk. Cadeaukaarten, posters, visitekaartjes, briefpapier, reserveringsbordjes, menukaarten op maat en nog veel meer prachtig drukwerk dat wij mochten realiseren. Al het drukwerk is op maat gemaakt en bevat de huisstijl van Bides. Gasten kunnen onder anderen gemakkelijk de QR-code scannen en vanaf hun telefoon het menu bekijken op de telefoon. Voor de liefhebbers is er ook een prachtige fysieke kaart gerealiseerd.