Bouwhandel Van der Most is nu Banico

Bouwhandel Van der Most is nu Banico

Maak Kennis met BANICO - dé plek voor vakmensen en klussers om te vinden wat ze nodig hebben om hun projecten tot een succes te maken. Na jarenlang bekend te zijn geweest als 'Bouwhandel Van Der Most', is het tijd voor de volgende stap. Met trots introduceren we het nieuwe merk: BANICO! Het bedrijf gelooft in hoogwaardige materialen, deskundig advies en ondersteuning om vakmensen en klussers te helpen hun werk te verbeteren en hun succes te vergroten. Of je nu een ervaren professional bent of net begint met klussen, bij BANICO vind je alles wat je nodig hebt.

De nieuwe uitstraling wordt binnenkort zichtbaar op onze website, gevel en zelfs op de busjes. We kunnen niet wachten om meer van deze nieuwe look met jullie te delen! BANICO heeft alles in huis om jouw projecten tot een succes te maken.

Welkom bij BANICO - waar vakmanschap begint!

Geleverde diensten

Geleverde diensten

De nieuwe uitstraling van Banico

De nieuwe uitstraling van Banico

Banico is jouw partner in bouwbenodigdheden en ondersteuning. Dankzij de branding van Modern Visuals straalt het merk een professionele uitstraling uit, met diepblauwe tinten die vertrouwen wekken en grijze nuances die expertise benadrukken.

Het logo, een dynamische en driedimensionale 'B', symboliseert onze toewijding om mensen te helpen in alle aspecten van hun projecten.

Ontdek bij BANICO niet alleen een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige materialen, maar ook een partner die jouw succes serieus neemt. Stap binnen bij BANICO en ervaar de nieuwe standaard in bouwondersteuning en service.

Coming soon

Coming soon

Ook werken we - achter de schermen - aan een schitterende nieuwe website voor BANICO. Voordat de site officieel gelanceerd wordt, hebben we er in ieder geval voor gezorgd dat er alvast een 'coming soon' pagina live ging. Dit laat iedereen (tijdens lancering) zien dat BANICO volop in ontwikkeling is, wat natuurlijk ook het vertrouwen in het online merk versterkt.

Social Media Templates & transformatie socials

Social Media Templates & transformatie socials

Voor BANICO hebben we de tevens de ontwikkeling van social media templates mogen verzorgen. Deze templates stellen BANICO in staat om hun diensten effectief te promoten, met het oog op het vergroten van het succes van hun klanten. Onze samenwerking strekte zich verder uit tot een volledige rebranding van hun sociale media-aanwezigheid, van de omslagfoto en bio tot de profielfoto, allemaal in één gestroomlijnde overgang naar de vernieuwde merkidentiteit. Deze ingrijpende vernieuwing, inclusief een impactvolle eerste post (die wij online plaatsten voor hen), biedt direct een duidelijk zicht op BANICO's transformatie. Met onze hulp is BANICO, vroeger bekend als Bouwhandel Van der Most, nu perfect gepositioneerd om met vertrouwen en vernieuwde kracht hun belangrijke missie voort te zetten: het ondersteunen van professionals en doe-het-zelvers bij het verbeteren van hun werk en het vergroten van hun succes.

Één vliegende start

Één vliegende start

Om BANICO een vliegende start te geven, hebben we zorgvuldig een starterskit samengesteld die hen voorziet van alle essentiële tools. Deze kit is speciaal ontworpen om BANICO's professionele uitstraling vanaf dag één te versterken en hun merkidentiteit consistent door te voeren in alle communicatie.

De starterskit omvat een reeks zorgvuldig ontworpen elementen. Allereerst hebben we een digitale handtekening ontwikkeld die gemakkelijk aan e-mails kan worden toegevoegd, om elke correspondentie een persoonlijke en professionele touch te geven. Deze handtekening draagt de kernwaarden van BANICO uit en zorgt voor herkenbaarheid bij elke e-mail die verzonden wordt.

Daarnaast hebben we briefpapier en visitekaartjes opgenomen in de kit. Het briefpapier is ontworpen om te gebruiken voor officiële documentatie, offertes en correspondentie, en draagt bij aan een professionele en samenhangende uitstraling. De visitekaartjes zijn een essentieel netwerkhulpmiddel, ontworpen om een onuitwisbare eerste indruk achter te laten bij nieuwe contacten en potentiële klanten. Beide zijn ontworpen om de nieuwe branding van BANICO naadloos te integreren en te versterken. Het starterskit pakket bevat nog meer elementen die samen voor de perfecte basis zorgen.